fredag 15 juni 2012

This is where the magic happens

Jo minsann, det här alltså min lilla snickarbod. Det är här jag snidar och slipar i min ensamhet för att skapa alla mina alster. Just nu händer det dock inte så mycket där inne då även jag måste jobba på riktigt också. Alltså lägger sig trädammet till ro medan jag , likt en svensk Texas Ranger, kryssar runt och håller ordning på väl valda delar av norra Halland (Halland Ranger då kanske?). Men på måndag, då sätter jag igång och är kreativ igen!

Men så här ser det ut iaf. Den vansinnigt fina skylten (som starkt tilltalar hillbilly-genen i mig) fick jag av fästmön som trots vilda protester ändå börjar förstå sig på det Tobbelobbiska sinnelaget och hur man gör mig glad som en 4-åring på julafton ;)
Själva verkstan byggde jag för nåt år sedan i mitt anletes svett - det blev mycket av den varan. Men resultatet blidde gôrabra, som man säger på ren rikstobbiska. Där kan jag sitta och växla personlighet från en täljande Emil i Lönneberga, till en militant torptomte som laddar ammunition för höstens jakt.

Ta förresten gärna en titt på turnéschemat som ligger ute till höger. Där kan ni se när och var mina kreationer kommer visas upp för allmänt beskådande och just du kan få köpa resultatet av mina timmar i verkstan. Det är Visalisa som fixat listan (vem annars?) och det är även hon som kommer ha grejerna med sig. Likt allt knark så behöver även virknålar och knappar ha en bra distributionskedja :)

2 kommentarer:

  1. Famlar efter rätta adjektivet.
    Heltjävlatokbra kommer rätt nära tror jag.

    SvaraRadera